Vloerverwarming
nodig?
Vergelijk offertes

bespaar 30%

Vloerverwarming badkamer

Vloerverwarming is een populaire soort verwarming dat, zoals u vast al had begrepen, onder de vloer wordt aangelegd. Op die manier wordt de vloer verwarmd en warm gehouden, maar er vindt ook betere warmteverspreiding plaats. Vloerverwarming wordt doorgaans in de woonkamer en de badkamer aangelegd en verwarmd met warm water.

Door vloerverwarming in uw badkamer aan te leggen kunt u uw dag heerlijk beginnen en is het over het algemeen wat aangenamer in de badkamer. Zo heeft u bijvoorbeeld ‘s ochtends lekker warme voeten, wat met name in de winter een uitkomst is, maar geniet u nog meer van uw badkamer. Het is er een stuk behaaglijker. Daarnaast droogt de vloer sneller op en heeft u dus nauwelijks meer een natte vloer.

Niet weg te denken

Hoewel de vloerverwarming niet zichtbaar is, is een badkamer zonder vloerverwarming niet meer weg te denken. Er worden vandaag de dag dan ook niet veel badkamers meer verkocht zónder vloerverwarming. Wanneer u uit bad stapt of onder de douche vandaan komt is het gewoon heel erg prettig om in een warme badkamer te staan en lekker warme voeten te hebben.

Als u erover denkt een nieuwe badkamer te laten plaatsen, neem dan direct de vloerverwarming mee. U zult er geen spijt van krijgen. Vloerverwarming neemt geen extra ruimte in beslag, verbruikt minder energie en is heerlijk warm voor een verhoogd comfortgehalte.

Specialist inhuren

Wilt u vrijblijvend advies ontvangen of direct een specialist inhuren? Zorg er dan voor dat u een offerte aanvraagt bij diverse specialisten zodat u deze met elkaar kunt vergelijken. U hoeft niet per se een nieuwe badkamer te plaatsen als u graag vloerverwarming wil. Vloerverwarming kan ook later worden aangebracht. Schroom dus niet en vraag meer informatie aan bij een specialist.